Goed

voorbereid op

de wijde wereld

Maak

kennis met

onze school

Nieuws > Onderbouw > Showcaseschool

Showcaseschool

Onze doelen voor de komende jaren hebben we helder geformuleerd. We willen een school zijn waar naast goed onderwijs, kinderen in hun eigen ontwikkeling worden gestimuleerd. En daarbij gebruiken we heel graag de nieuwste ontwikkelingen op ICT-gebied en maken we gebruik van onderzoekend en ontdekkend leren met de daarbij behorende tools. Daarnaast zetten we in op het aanbieden van Engels vanaf groep 1.

We krijgen de mogelijkheid om onze ontwikkeling te laten ondersteunen door een team van Microsoft. Twee scholen van de stichting Proo, de Korenbloem in Putten en de Wereldweide, hebben zich aangemeld bij Microsoft om onderdeel te worden van hun Microsoft School programs.

Dat betekent dat we in de lijst worden opgenomen van een excellent groepje scholen die zich willen ontwikkelen naar een MICROSOFT SHOWCASESCHOOL.
In het kort zijn dat scholen die toegewijd zijn om innovatieve veranderingen aan te brengen om leeruitkomsten te verbeteren. Showcase scholen zijn scholen die voorop lopen om echt inclusief en op een vernieuwende manier les te geven zodat leerlingen juist levenslang willen leren.

Afbeeldingsresultaat voor showcaseschool

Deel deze pagina:

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Instagram en Facebook

.