Maak

kennis met

onze school

Ouders over de school

Dit vinden ouders van onze school!

“Geweldige school die ik iedereen kan aanraden. Werd erg prettig ontvangen bij de rondleiding. Kreeg gelijk een warm gevoel. Een warm welkom!”

“Daltononderwijs is precies wat bij ons past. Ben er ook erg blij mee; mijn kinderen zullen hier veel baat bij hebben, nu en op de hogere school.”

“Het kleinschalige vind ik echt een pluspunt.

Mijn dochter was erg gesloten en terughoudend, dus ze zou verzuipen in zo’n grote groep. We zagen haar veranderen en de muur om haar heen viel weg. Individuele aandacht was erg prettig voor haar en alles, maar dan ook alles, wordt uit het kind gehaald. We hebben specifiek voor een openbare school gekozen, omdat wij niks met het geloof doen, maar toch krijgen ze er wat van mee. Vanaf groep 5 hoort het erbij. Wat ik ook erg belangrijk vind zodat het niet onbekend is voor mijn kinderen en ze later zelf kunnen bepalen wat ze ermee doen.”

“Mooie school, ons kent ons. We helpen elkaar voort en iedereen is uniek.”

Afgelopen zomer zijn mijn zoons Floris (groep 3) en Sjors (groep 1) begonnen op De Wereldweide. Mijn enthousiasme over de school is steeds groter geworden en ik vind het dan ook fijn om mee te mogen denken met De Wereldweide. 
Abiël van der Reijd - voorzitter MR

Ga terug naar pagina maak kennis

 

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Instagram en Facebook

.