Goed om

te weten over

onze school

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Communicatie met ouders

We vinden het belangrijk om met elkaar te bedenken wat een leerling nodig heeft en wat hem of haar bezig houdt. Gebeurt er thuis iets dat van invloed is op het welbevinden, dan horen we dat graag en kunnen we er rekening mee houden.

Ieder schooljaar nodigen we de ouders en de kinderen uit voor het "Startgesprek". Na en zomervakantie nemen we de tijd om even met elkaar te praten en kennis te maken in de nieuwe klas/groep.

Na een paar maanden volgt het voortgangsgesprek. Daarin bespreken we vooral de voortgang in de ontwikkeling.

In januari en aan het einde van het schooljaar krijgen de kinderen hun rapport mee naar huis. Dat zien wij vooral als een gespreksformulier dat we gebruiken om met de ouders te overleggen over de toetsresultaten, het welbevinden en de verwachtingen die we met elkaar hebben.

Maandelijks maken we een nieuwsbrief, het Wereldnieuws. Daarin staan korte berichten over activciteiten die we hebben ondernomen of nog gaan komen. We zetten er uitnodigingen en een agenda in. Daarnaast werken we met een app voor alle ouders van onze school. Alleen zij kunnen de verhalen, berichten en vaak veel foto's zien.

Deze app, Parro, is ‘AVG-proof’. Ouders kunnen ook een bericht sturen naar de leerkracht. We garanderen niet dat wij altijd dezelfde dag reageren, zeker als het na 17.00 uur, een weekend of een vakantie betreft. In principe zijn de leerkrachten bereikbaar op de voor hun geldende werkdagen. 

 

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Instagram en Facebook

.