Goed

voorbereid op

de wijde wereld

Maak

kennis met

onze school

Nieuws > School nieuws > Gezonde school

Gezonde school

Dit schooljaar gaan we verder met onze ontwikkeling naar de gezonde school! In het schooljaar 2015-2016 hebben we het vignet Sport en Bewegen gehaald. Nu werken we aan Gezonde Voeding. Weten wat we eten en drinken, meedoen aan het project Schoolfruit, waterdrinken uit een bidon tijdens de les, we stimuleren gezonde traktaties en een gezonde pauzehap, enz.

Klik hier voor het Voedingsbeleid van onze school.

 

Een mooie erkenning voor alle inspanningen van de school om een gezonde omgeving te creëren voor de kinderen. Wij besteden structureel aandacht aan een gezonde leefstijl van de kinderen. Het bewegingsonderwijs is van goede kwaliteit, het buitenschools beweegaanbod is gevarieerd en het schoolplein daagt de kinderen uit tot bewegen. De school werkt hierin samen met Goed Bezig Oldebroek en de GGD.

Het vignet Voeding is in februari 2017 behaald! Daar zijn we heel trots op. In de activiteiten week in april hebben we iedere dag een gezonde activiteit op het programma. De afsluiting van de week is de overhandiging van het certificaat Voeding door wethouder Liesbeth Vos, Sanne Visser van Goed Bezig en Willemijn Meijer van de GGD.


   

Deel deze pagina:

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Instagram en Facebook

.