Goed om

te weten over

onze school

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Kinderopvang de Wereldkinderen

In het gebouw van de Wereldweide is een gedeelte ingericht voor de Wereldkinderen. In goede samenwerking is deze buitenschoolse opvang en peutergroep tot stand gekomen. Samen vormen we het Dalton kindcentrum. We gebruiken niet alleen elkaars materialen, maar werken met dezelfde thema's en bereiden samen lessen voor. En als het mogelijk is, hebben we dezelfde activiteiten.

De Wereldkinderen draagt bij aan de ontwikkeling van een kind. Het legt een goede basis voor de toekomst. Tevens zijn wij VVE kundig aangewezen door de gemeente.

Bij peuteropvang De Wereldkinderen verplaatsen we ons in de wereld van de kinderen en zorgen voor sfeer, geborgenheid en vertrouwen.

Vanuit een veilige basis inspireren we de kinderen bij de ontdekkingsreis door het leven. Bij ons krijgt uw kind professionele begeleiding en een warme huislijke omgeving om te spelen en zich te kunnen ontwikkelen.

Wilt meer weten? Neem dan contact met peuteropvang De Wereldkinderen op. De Pedagogisch medewerkers staan voor u klaar. En kom gewoon even kennis maken. U bent zeer welkom op BSO peuteropvang in Wezep.

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Instagram en Facebook

.